Κλήρωση για τη θεματική ξενάγηση της 10ης Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση προκειμένου να επιλεγούν οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν τη θεματική ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη στις 10/10. Οι συνάδελφοι έχουν ειδοποηθεί με e-mail. Ο αριθμός των αιτήσεων ήταν 93.

Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων αναρτώνται οι αριθμοί μητρώου,

Περισσότερα...

Θεματική ξενάγηση στην έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης «Το πορτραίτο - η αποτύπωση του προσώπου - Η ιστορία της Ελληνικής ζωγραφικής μέσα από τα πρόσωπα αυτών που την έζησαν»10/10

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας διά της υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων προγραμματίζει θεματική ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου  κατά τις ώρες 15.00-17.00 με θέμα:  «Το πορτραίτο - η αποτύπωση του προσώπου - Η ιστορία της Ελληνικής ζωγραφικής μέσα από τα πρόσωπα αυτών που την έζησαν».

Περισσότερα...

Δωρεάν εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Βαμβακού

Το σχολείο της Βαμβακούς, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και καλεί τα σχολεία να εντάξουν τη Βαμβακού στις εκπαιδευτικές τους επισκέψεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής επίσκεψης ή δραστηριότητας.

Οι σχολικές επισκέψεις παρέχονται δωρεάν και εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Περισσότερα...

Ξενάγηση στην έκθεση χαρακτικής: Από την προϊστορία στην Ελλάδα του σήμερα», 20/2

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας δια της υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) και τις Διευθύνσεις ΔΕ Α΄, Γ΄Αθήνας και Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιήσει ξενάγηση στην έκθεση «Χαρακτική: από την Προϊστορία στην Ελλάδα του σήμερα» την  Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12.00 στην αίθουσα "Νίκος Κεσσανλής" στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, Ταύρος.

Περισσότερα...

Κατάσταση εκπαιδευτικών επίσκεψης στην έκθεση Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας

Καλούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί στην ενημερωτική συνάντηση για την έκθεση «Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας» στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». (Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος - δίπλα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών) την Παρασκευή  29 Νοεμβρίου και ώρες 17.00-20.00. Ικανοποιούνται επίσης οι αιτήσεις των συναδέλφων που επέλεξαν να παρακολουθήσουν την προβολή "Αγία Σοφία"

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla