Αποχαιρετιστήρια Επιστολή της Υπεύθυνης Πολιτιστικών θεμάτων

Αγαπητές & αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή τη σχολική χρονιά, κλείνω τον κύκλο μου ως Υπεύθυνη  Πολιτιστικών θεμάτων.  

Σας γράφω για να εκφράσω την ειλικρινή εκτίμησή μου για την αταλάντευτη αφοσίωση και την ανιδιοτελή δέσμευσή σας στην οργάνωση και την καθοδήγηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Μοιράστηκα μαζί σας ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια της επαγγελματικής μου ζωής. Στο πέρασμα των τελευταίων ετών είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από πρώτο χέρι τον τεράστιο αντίκτυπο που είχαν οι εθελοντικές σας προσπάθειες στις ζωές των μαθητών μας και της σχολικής κοινότητας στο σύνολό της.

 Η προθυμία σας να υπερβείτε τα συνήθη διδακτικά σας καθήκοντα για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε  τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων αποδεικνύει το εξαιρετικό σας πάθος για την εκπαίδευση και την ολιστική ανάπτυξη των παιδιών μας. Οι άοκνες προσπάθειές σας έχουν προσφέρει στα παιδιά μας ανεκτίμητες ευκαιρίες να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, να καλλιεργήσουν νέα ταλέντα και να αναπτύξουν κρίσιμες δεξιότητες ζωής πέρα από τα όρια της σχολικής αίθουσας.

 Ο χρόνος και η ενέργεια που επενδύετε στην οργάνωση εκδηλώσεων, στον συντονισμό των δράσεων και στην καθοδήγηση των μαθητών μας κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων είναι πραγματικά αξιέπαινος. Η αφοσίωσή σας δεν περνά απαρατήρητη και η θετική επιρροή που ασκείτε στη ζωή τους εκτείνεται πολύ πέρα από την ίδια τη δραστηριότητα. Μέσω της καθοδήγησης και της ενθάρρυνσής σας, εμπνέετε μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, ομαδικότητας και προσωπικής ανάπτυξης που διατηρείται στους μαθητές μας για πολύ καιρό μετά την αποχώρησή τους από το σχολείο.

 Επιπλέον, η δέσμευσή σας για την προώθηση ενός ασφαλούς και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλοντος στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων επιτρέπει σε κάθε μαθητή να αισθάνεται ότι εκτιμάται και ότι συμπεριλαμβάνεται. Προωθώντας μια κουλτούρα σεβασμού, αποδοχής και διαφορετικότητας, δίνετε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα, να συνεργάζονται με τους συνομηλίκους τους και να εκτιμούν τον πλούτο της ποικιλόμορφης κοινότητάς μας.

Η εθελοντική σας  συνεισφορά αποτελεί παράδειγμα του αληθινού πνεύματος της διδασκαλίας, καθώς θυσιάζετε πρόθυμα τον προσωπικό σας χρόνο και τους πόρους σας για να δημιουργήσετε αυτές τις εμπειρίες για τους μαθητές μας. Η ακλόνητη αφοσίωσή σας αντανακλά το πάθος σας για την εκπαίδευση και την πίστη σας στις δυνατότητες κάθε μαθητή.

Παρακαλώ δεχτείτε την ειλικρινή εκτίμησή μου για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες σας και τον θετικό αντίκτυπο που έχετε στις ζωές των μαθητών μας. Η ανιδιοτέλεια και η αφοσίωσή σας μάς εμπνέουν όλους.

 Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αξιοσημείωτη δέσμευσή σας και σας εύχομαι  επιτυχία και ολοκλήρωση σε όλες τις μελλοντικές σας προσπάθειες. Εύχομαι να  παραμείνετε εμπνευσμένοι/ες, αφοσιωμένοι/ες στο έργο που σας ευχαριστεί και να συνεχίσετε να αποτελείτε τα πρότυπα που οι νέοι/ες μας έχουν ανάγκη!

 

Με ειλικρινή  εκτίμηση,

 

Γιακουμάτου Τερέζα,
Υπεύθυνη Πολιτιστικών θεμάτων
Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Δ΄Αθήνας
Συγγρού 165, Ν. Σμύρνη,

 

Joomla templates by a4joomla