Πρόγραμμα ομαδικών επισκέψεων Ιδρύματος Ευγενίδου

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα  προγράμματα ομαδικών επισκέψεων 2019-2020 του Ιδρύματος Ευγενίδου ακολουθώντας τον υπερσύνδεσμο.

Επίσκεψη στο εργαστήριο εικονικής πραγματικότητας VR Project, 4/11

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας  μέσω των υπευθύνων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και Πολιτιστικών θεμάτων διοργανώνει επίσκεψη στο Εργαστήριο Εικονικής πραγματικότητας VRproject(Αθηνάς 18, 3ος όροφος, Μοναστηράκι, Σταθμός Μετρό: Μοναστηράκι) τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρες 17.00-19.00 .

Το VRproject είναι ένας χώρος που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality ή VR). Στo VR Project έχουν δημιουργηθεί 5 μοντέρνοι χώροι, πλήρως εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εμβυθιστικής εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπουν την κίνηση του χρήστη στο χώρο.

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο Εργαστήριο Αρχαιολογικών Επιστημών Malcolm H. Wiener, 14/10

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας  μέσω των υπευθύνων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και Πολιτιστικών θεμάτων και σε συνεργασία με την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα (ΑΣΚΣ) διοργανώνει επίσκεψη στο Εργαστήριο Αρχαιολογικών Επιστημών MalcolmWiener  (Σουηδίας 54, Αθήνα, Σταθμός Μετρό: Ευαγγελισμός) https://www.ascsa.edu.gr/research/wiener-laboratory/about-usτη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρες 15.30-17.00 .

Περισσότερα...

Κατάσταση ονομάτων εκπαιδευτικών για την επίσκεψη στο εργαστήριο Αρχαιολογικών Επιστημών M. Wiener

Καλούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί να παρακολουθήσουν την ξενάγηση στο Εργαστήριο Malcolm H. Wiener της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα (ΑΣΚΣ) τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρες 15.30-17.00. (Σουηδίας 54, Αθήνα, Σταθμός Μετρό: Ευαγγελισμός). Η είσοδος στο εργαστήριο θα γίνει από την πύλη της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών σπουδών επί της οδού Σουηδίας 54. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να προσέλθουν ένα τέταρτο νωρίτερα (15.15) έχοντας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Περισσότερα...

Ξεναγήσεις στην περιοδική έκθεση «Το Ημέτερον Κάλλος. Βυζαντινές Εικόνες από τη Θεσσαλονίκη»

Στο πλαίσιο των δράσεων που συνοδεύουν την έκθεση «Το Ημέτερον Κάλλος. Βυζαντινές Εικόνες από τη Θεσσαλονίκη»,  η οποία εγκαινιάστηκε στις 18 Ιουλίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι  31 Οκτωβρίου 2019, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο διοργανώνει ξεναγήσεις: 

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla