Δωρεάν εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Βαμβακού

Το σχολείο της Βαμβακούς, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και καλεί τα σχολεία να εντάξουν τη Βαμβακού στις εκπαιδευτικές τους επισκέψεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής επίσκεψης ή δραστηριότητας.

Οι σχολικές επισκέψεις παρέχονται δωρεάν και εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Περισσότερα...

Κατάσταση εκπαιδευτικών επίσκεψης στην έκθεση Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας

Καλούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί στην ενημερωτική συνάντηση για την έκθεση «Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας» στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». (Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος - δίπλα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών) την Παρασκευή  29 Νοεμβρίου και ώρες 17.00-20.00. Ικανοποιούνται επίσης οι αιτήσεις των συναδέλφων που επέλεξαν να παρακολουθήσουν την προβολή "Αγία Σοφία"

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο εργαστήριο εικονικής πραγματικότητας VR Project, 4/11

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας  μέσω των υπευθύνων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και Πολιτιστικών θεμάτων διοργανώνει επίσκεψη στο Εργαστήριο Εικονικής πραγματικότητας VRproject(Αθηνάς 18, 3ος όροφος, Μοναστηράκι, Σταθμός Μετρό: Μοναστηράκι) τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρες 17.00-19.00 .

Το VRproject είναι ένας χώρος που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality ή VR). Στo VR Project έχουν δημιουργηθεί 5 μοντέρνοι χώροι, πλήρως εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εμβυθιστικής εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπουν την κίνηση του χρήστη στο χώρο.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα ομαδικών επισκέψεων Ιδρύματος Ευγενίδου

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα  προγράμματα ομαδικών επισκέψεων 2019-2020 του Ιδρύματος Ευγενίδου ακολουθώντας τον υπερσύνδεσμο.

Κατάσταση ονομάτων εκπαιδευτικών για την επίσκεψη στο εργαστήριο Αρχαιολογικών Επιστημών M. Wiener

Καλούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί να παρακολουθήσουν την ξενάγηση στο Εργαστήριο Malcolm H. Wiener της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα (ΑΣΚΣ) τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρες 15.30-17.00. (Σουηδίας 54, Αθήνα, Σταθμός Μετρό: Ευαγγελισμός). Η είσοδος στο εργαστήριο θα γίνει από την πύλη της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών σπουδών επί της οδού Σουηδίας 54. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να προσέλθουν ένα τέταρτο νωρίτερα (15.15) έχοντας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla