Ξενάγηση στην έκθεση χαρακτικής: Από την προϊστορία στην Ελλάδα του σήμερα», 20/2

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας δια της υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) και τις Διευθύνσεις ΔΕ Α΄, Γ΄Αθήνας και Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιήσει ξενάγηση στην έκθεση «Χαρακτική: από την Προϊστορία στην Ελλάδα του σήμερα» την  Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12.00 στην αίθουσα "Νίκος Κεσσανλής" στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, Ταύρος.

Περισσότερα...

Δωρεάν εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Βαμβακού

Το σχολείο της Βαμβακούς, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και καλεί τα σχολεία να εντάξουν τη Βαμβακού στις εκπαιδευτικές τους επισκέψεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής επίσκεψης ή δραστηριότητας.

Οι σχολικές επισκέψεις παρέχονται δωρεάν και εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα ομαδικών επισκέψεων Ιδρύματος Ευγενίδου

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα  προγράμματα ομαδικών επισκέψεων 2019-2020 του Ιδρύματος Ευγενίδου ακολουθώντας τον υπερσύνδεσμο.

Κατάσταση εκπαιδευτικών επίσκεψης στην έκθεση Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας

Καλούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί στην ενημερωτική συνάντηση για την έκθεση «Ελληνική Μόδα – 100 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας» στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». (Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος - δίπλα από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών) την Παρασκευή  29 Νοεμβρίου και ώρες 17.00-20.00. Ικανοποιούνται επίσης οι αιτήσεις των συναδέλφων που επέλεξαν να παρακολουθήσουν την προβολή "Αγία Σοφία"

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο εργαστήριο εικονικής πραγματικότητας VR Project, 4/11

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας  μέσω των υπευθύνων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και Πολιτιστικών θεμάτων διοργανώνει επίσκεψη στο Εργαστήριο Εικονικής πραγματικότητας VRproject(Αθηνάς 18, 3ος όροφος, Μοναστηράκι, Σταθμός Μετρό: Μοναστηράκι) τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρες 17.00-19.00 .

Το VRproject είναι ένας χώρος που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality ή VR). Στo VR Project έχουν δημιουργηθεί 5 μοντέρνοι χώροι, πλήρως εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εμβυθιστικής εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπουν την κίνηση του χρήστη στο χώρο.

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla