Ηλεκτρονικές βεβαιώσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Καθώς διαπιστώθηκε σωρεία λαθών κατά την ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων απολογισμού των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων καταβάλλεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και η διόρθωση των στοιχείων προκειμένου να αναρτηθούν οι ηλεκτρονικές βεβαιώσεις στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.

Απολογισμός προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Οι εκπαιδευτικοί, που είχαν αναλάβει Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων σύμφωνα με την υπ. αρ. 170596/ΓΔ4/13-10-2016 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ, καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το φάκελο απολογισμού των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Στο φάκελο συμπεριλαμβάνονται:

Περισσότερα...

Πρόγραμμα φεστιβάλ σχολικών δραστηριοτήτων 2017

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα παρουσιάσεων των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Το Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων 2017 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Κωφών και Βαρηκόων Φειδίου 27 & Υμηττού 4, Τ.Κ.164 52, Αργυρούπολη την Παρασκευή 5/5/ και την Τρίτη 9/5. Αναλυτικές οδηγίες και χάρτης

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (fest-progr2017.xls)fest-progr2017.xls[Πρόγραμμα φεστιβάλ]29 kB

Φωτογραφίες Φεστιβάλ σχολ. δραστηριοτήτων

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους καθηγητές που έλαβαν μέρος στο φετινό φεστιβάλ σχολικών δραστηριοτήτων. Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι αναρτημένες εδώ.

Πολιτιστικές ανταλλαγές

Σας ενημερώνουμε ότι οι παρακάτω θεατρικές ομάδες, οι οποίες συγκροτήθηκαν στα πλαίσια προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων μπορούν να επαναλάβουν τις παραστάσεις τους κατόπιν προσκλήσεως από άλλες σχολικές μονάδες σε τόπο και χρόνο που θα συμφωνηθεί κατόπιν συνεννόησης με τους συντονιστές. Η συγκεκριμένη δυνατότητα δίνεται για φέτος στις σχολικές ομάδες προκειμένου να παρουσιάσουν ολοκληρωμένα τα θεατρικά τους έργα και όχι αποσπασματικά στο πλαίσιο του φεστιβάλ σχολικών δραστηριοτήτων.

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla