Ανακοινοποίηση απόφασης έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Ανακοινοποίηση απόφασης έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Επισυνάπτονται οι καταστάσεις πολιτιστικών προγραμμάτων.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (apofasi-anak-31.pdf)apofasi-anak-31.pdf[Ανακοινοποίηση απόφασης]440 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (pol-anakoin31.pdf)pol-anakoin31.pdf[Κατάσταση εγκεκριμένων πολιτιστικών προγραμμάτων]592 kB

Απόφαση έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2018-2019

Επισυνάπτεται η απόφαση έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2018-2019 και η κατάσταση των πολιτιστικών προγραμμάτων.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (615_apofasi_2019.pdf)615_apofasi_2019.pdf[Απόφαση έγκρισης 2019]439 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (politist-egk.pdf)politist-egk.pdf[Κατάσταση εγκεκριμένων πολιτιστικών προγραμμάτων]591 kB

Ενημερωτική συνάντηση για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, 18/12

     Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας δια των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων και σε συνεργασία με τον συντονιστή Αειφορίας του 4ου ΠΕΚΕΣ στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν προγράμματα  σχολικών δραστηριοτήτων,  πραγματοποιεί  ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο 3ο ΓΕΛ Π.Φαλήρου(Β. Βέρρα 1 και Ανδρομάχης) κατά τις ώρες 17.30-19.30. ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ 6ο ΓΕΛ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Περισσότερα...

Ημερίδα "Η ιστορία σου είναι ιστορία της πόλης σου", 28/1

ΗΜΕΡΙΔΑ

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ»:

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αθήνα, 28-1-2019, Κέντρο Τύπου ΥΨΗΠΤΕ

 

Στόχος της ημερίδας είναι η προώθηση της οπτικοακουστικής και πληροφοριακής παιδείας ως δεξιοτήτων του 21ου Αιώνα μέσω της συμμετοχής της μαθητικής κοινότητας στη διατήρηση της οπτικοακουστικής κληρονομιάς και την πρόσκληση για έρευνα, τεκμηρίωση και οπτικοακουστική / ψηφιακή δημιουργία. Η ημερίδα αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση του Διαγωνισμού Μαθητικής Δημιουργίας «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ»όπου μαθητές/μαθήτριες καλούνται να συμμετάσχουν στη διάσωση ιστορικών τεκμηρίων και στην επεξεργασία και τεκμηρίωση, στην ανάδειξη των πηγών με τη ματιά των νεότερων γενεών, την αξιοποίησή τους σε μαθητικές οπτικοακουστικές και ψηφιακές δημιουργίες και τη διάχυσή τους στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

Οι εισηγήσεις, κατά θεματική ενότητα, είναι διαθέσιμες στον λογαριασμό του ΕΚΟΜΕ στο YouTube:EKOMESA(https://bit.ly/2t0rw5u)

Περισσότερα...

Οδηγίες υποβολής προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2018-2019

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας  καλεί τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla