Προετοιμασία απολογισμού πολιτιστικών προγραμμάτων

Καλούνται οι συντονιστές των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων να προετοιμάσουν τον φάκελο απολογισμού των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Ο φάκελος περιλαμβάνει:

1)Το δελτίο απολογισμού. Για τα πολιτιστικά προγράμματα συμπληρώνεται το ερωτηματολόγιο στη διεύθυνση: http://bit.ly/APOLOG-POLITISTIKATο δελτίο υποβάλλεται ηλεκτρονικά. Δεν χρειάζεται να σταλεί σε έντυπη μορφή.

Περισσότερα...

Ευχαριστήρια επιστολή Διευθυντή Β/θμιας ΔΕ Δ΄Αθήνας

Επισυνάπτεται ευχαριστήρια επιστολή του Δ/ντη ΔΕ Δ΄Αθήνας Αριστοτέλη Χρ. Βαρελά

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Eyxaristhrio.PDF)Eyxaristhrio.PDF[Ευχαριστήρια επιστολή]414 kB

Απόφαση έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2018-2019

Επισυνάπτεται η απόφαση έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2018-2019 και η κατάσταση των πολιτιστικών προγραμμάτων.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (615_apofasi_2019.pdf)615_apofasi_2019.pdf[Απόφαση έγκρισης 2019]439 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (politist-egk.pdf)politist-egk.pdf[Κατάσταση εγκεκριμένων πολιτιστικών προγραμμάτων]591 kB

Ανακοινοποίηση απόφασης έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Ανακοινοποίηση απόφασης έγκρισης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Επισυνάπτονται οι καταστάσεις πολιτιστικών προγραμμάτων.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (apofasi-anak-31.pdf)apofasi-anak-31.pdf[Ανακοινοποίηση απόφασης]440 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (pol-anakoin31.pdf)pol-anakoin31.pdf[Κατάσταση εγκεκριμένων πολιτιστικών προγραμμάτων]592 kB

Ημερίδα "Η ιστορία σου είναι ιστορία της πόλης σου", 28/1

ΗΜΕΡΙΔΑ

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ»:

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αθήνα, 28-1-2019, Κέντρο Τύπου ΥΨΗΠΤΕ

 

Στόχος της ημερίδας είναι η προώθηση της οπτικοακουστικής και πληροφοριακής παιδείας ως δεξιοτήτων του 21ου Αιώνα μέσω της συμμετοχής της μαθητικής κοινότητας στη διατήρηση της οπτικοακουστικής κληρονομιάς και την πρόσκληση για έρευνα, τεκμηρίωση και οπτικοακουστική / ψηφιακή δημιουργία. Η ημερίδα αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση του Διαγωνισμού Μαθητικής Δημιουργίας «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ»όπου μαθητές/μαθήτριες καλούνται να συμμετάσχουν στη διάσωση ιστορικών τεκμηρίων και στην επεξεργασία και τεκμηρίωση, στην ανάδειξη των πηγών με τη ματιά των νεότερων γενεών, την αξιοποίησή τους σε μαθητικές οπτικοακουστικές και ψηφιακές δημιουργίες και τη διάχυσή τους στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

Οι εισηγήσεις, κατά θεματική ενότητα, είναι διαθέσιμες στον λογαριασμό του ΕΚΟΜΕ στο YouTube:EKOMESA(https://bit.ly/2t0rw5u)

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla