Ενημερωτικές συναντήσεις για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, 15 & 22/11

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας δια των Υπευθύνων Αγωγής Σταδιοδρομίας, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν προγράμματα  σχολικών δραστηριοτήτων,  πραγματοποιεί  δύο ενημερωτικές συναντήσεις ως εξής:

Περισσότερα...

Εγκύκλιος σχολικών δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2017-18

Επισυνάπτεται η εγκύκλιος σχεδιασμού και υλοποήσης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2017-18.

Απολογισμός προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Οι εκπαιδευτικοί, που είχαν αναλάβει Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων σύμφωνα με την υπ. αρ. 170596/ΓΔ4/13-10-2016 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ, καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το φάκελο απολογισμού των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Στο φάκελο συμπεριλαμβάνονται:

Περισσότερα...

Ηλεκτρονικές βεβαιώσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της εφαρμογής ηλεκτρονικών βεβαιώσεων για τα προγράμματα πολιτιστικών θεμάτων σχολικού έτους 2016-17 και για τα σεμινάρια του τρέχοντος σχολικού έτους. Οι συντονιστές και οι συμμετέχοντες στα προγράμματα μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους εφόσον συνδεθούν με τους κωδικούς πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο. Η διαδρομή στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης είναι: Παιδαγωγική καθοδήγηση > Ηλεκτρονικές βεβαιώσεις σεμιναρίων Μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί μόνο οι βεβαιώσεις όσων υπέβαλαν πλήρη φάκελο απολογισμού εμπρόθεσμα δηλαδή ως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή έκδοσης βεβαιώσεων, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη πολιτιστικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέροντας Ονοματεπώνυμο, Τίτλο προγράμματος και σχολική μονάδα στην οποία υλοποιήθηκε το πρόγραμμα. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τους αντίστοιχους υπεύθυνους για τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας. 

Φωτογραφίες Φεστιβάλ σχολ. δραστηριοτήτων

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους καθηγητές που έλαβαν μέρος στο φετινό φεστιβάλ σχολικών δραστηριοτήτων. Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι αναρτημένες εδώ.

Joomla templates by a4joomla