Κατάσταση ονομάτων εισιτηρίων Όλιβερ Τουίστ, 20/10

Οι αιτήσεις για τα δωρεάν εισιτήρια ξεπέρασαν τον αρχικό αριθμό. Προκειμένου να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού διέθεσε επιπλέον 40 εισιτήρια. Δεν υπάρχουν όμως άλλα περιθώρια καθώς η παράσταση έχει καλύψει τον μέγιστο αριθμό. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης παρακαλούμε ενημερώστε το γραφείο Πολιτιστικών θεμάτων με ένα e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Οι συνάδελφοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους για την παράσταση της 20ης Οκτωβρίου από τις 11.00, σύμφωνα με την παρακάτω κατάσταση.

Υπεθυμίζουμε τις πληροφορίες πρόσβασης 

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος.

Λεωφορείο: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια),

Λεωφορείο: 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Περισσότερα...

Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για την παράσταση "Όλιβερ Τουίστ"

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει 100 δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση  «ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ» του Καρόλου Ντίκενς της 20ης Οκτωβρίου σε απόδοση, θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Πληροφορίες για την παράσταση: http://www.theatron254.gr/index.php?pid=4&eid=205

Περισσότερα...

Δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση Μ. Αλέξανδρος, ΙΜΕ

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ) υποστηρίζοντας την εκπαιδευτική κοινότητα παραχωρεί δωρεάν προσκλήσεις στους εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Δ΄Αθήνας προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση Μέγας Αλέξανδρος στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος. Οι προσκλήσεις αφορούν τις παραστάσεις της Κυριακής 22/10 και ώρα 11.30, του Σαββάτου 28/10 και ώρα 14.30 και της Κυριακής 29/10  και ώρα 11.30. Επισυνάπτεται ενημερωτικό δελτίο τύπου.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση: http://bit.ly/MEGAS-ALEXANDROS

. Για τις παραστάσεις του επόμενου Σαββατοκύριακου η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ανοικτή. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 27/10. Υπάρχουν ακόμη προσκλήσεις για το Σάββατο αλλά για την Κυριακή έχουν συμπληρωθεί. Προσοχή αλλαγή ώρας για το Σάββατο αντί για 15.00 η έναρξη μεταφέρθηκε στις 14.30

Καταστάσεις εκπαιδευτικών για τις παραστάσεις της 27ης και 28ης Οκτωβρίου

Τα ονόματα των παρακάτω εκπαιδευτικών θα είναι στις καταστάσεις για τις δωρεάν διπλές προσκλήσεις της παράστασης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού: "Μέγας Αλέξανδρος", το Σάββατο 27/10 και την Κυριακή 28/10. Προσοχή στην αλλαγή ώρας για το Σάββατο. Η παράσταση ξεκινά στις 14.30.

Περισσότερα...

Φόβος ? Ρατσισμός STOP!

Το ΦΟ-ΡΑ STOP! είναι μια κοινωνική δράση που προσφέρεται δωρεάν στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια ? Λύκεια), ένα θεατρικό βιωματικό «παιχνίδι» αλλά και ένας ειλικρινής διάλογος με τα παιδιά και τις αγωνίες τους πάνω σε ένα καυτό κοινωνικό ζήτημα: τον φόβο του Άλλου. 

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla