Πρόγραμμα Φεστιβάλ Σχολικών δραστηριοτήτων

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα Φεστιβάλ Σχολικών δραστηριοτήτων 2018.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (FESTIVAL-2018.pdf)FESTIVAL-2018.pdf[πρόγραμμα φεστιβάλ]375 kB

Έγκριση - Πρόσκληση συμμετοχής στο μαθητικό Φεστιβάλ διάχυσης καλών πρακτικών των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2017-18

ΤηΔευτέρα 21 Μαΐου 2018 και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018εγκρίθηκε και συνδιοργανώνεται από τη Δ/νση Δ/θμιαςΕκπ/σης Δ΄Αθήνας, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Μαθητικό Φεστιβάλ διάχυσης καλών πρακτικών των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2017-18. Στο Μαθητικό Φεστιβάλτο οποίο θα πραγματοποιηθεί στο συγκρότημα των 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Π. Φαλήρου (Τερψιθέας 35 και 28ης Οκτωβρίου, τηλ. 2109819543, 2109824360, Στάση τραμ «Ευαγγελική Σχολή) θα γίνει παρουσίαση των Προγραμμάτων και έκθεση αφίσας και κατασκευών.

Περισσότερα...

Πρόσκληση συμμετοχής στο μαθητικό Φεστιβάλ σχολικών δραστηριοτήτων 2016

Στο διάστημα 10-12 Μαΐου 2016  συνδιοργανώνεται από τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Δ΄Αθήνας, τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές που υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων 2016 με την παρουσίαση των Προγραμμάτων και την έκθεση αφίσας και κατασκευών στο χώρο του 2ου ΓΕΛ Αγ. Δημητρίου, Λεωφ Αγ. Δημητρίου 198, Αγ. Δημήτριος.

Περισσότερα...

Φεστιβάλ σχολικών δραστηριοτήτων 2016

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Σχολικών δραστηριοτήτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στο 2ο ΓΕΛ Αγ. Δημητρίου, Λεωφ Αγ. Δημητρίου 198, Αγ. Δημήτριος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι σχολικές ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο παρουσίασης καθόλη τη διάρκεια της χρονικής ζώνης του προγράμματος. Η σειρά παρουσίασης θα καθορίζεται στην αρχή της κάθε ζώνης.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (fest2016.pdf)fest2016.pdf[Πρόγραμμα φεστιβάλ 2016]352 kB

Επίσκεψη στην Καισαριανή

Η επίσκεψη στο σκοπευτήριο και στο δάσος της Καισαριανής θα πραγματοποιηθεί κανονικά καθώς το δελτίο καιρού προβλέπει σχετική βελτίωση.

Η επίσκεψή θα περιλαμβάνει:

Ενημέρωση σχετικά με το σκοπευτήριο Καισαριανής και την ιστορία του. Στη συνέχεια θα μετακινηθούμε στο Αισθητικό Δάσος της Καισαριανής για έναν περίπατο κι επίσκεψη στη Μονή Καισαριανής. Θα ακολουθήσει πικνικ, καιρού επιτρέποντος.

Σημεία συνάντησης: η εκκλησία της Παναγίας απέναντι από την Πλατεία Καισαριανής (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως) ώρα 9.00 Διαδραστικός χάρτης

 

Πρόβλεψη καιρού: ελαφρά νεφελώδης, πιθανότητα ασθενούς βροχής, μέγιστη θερμοκρασία 11? C

 

Απαραίτητος εξοπλισμός: Παπούτσια αθλητικά ή για περπάτημα, ομπρέλα, νερό, φαγητά για το πικ-νικ και φυσικά καλή διάθεση και αγάπη για το βουνό!

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι διαθέτουν αυτοκίνητο, να διευκολύνουν άλλους συναδέλφους για τη μετακίνησή τους στο βουνό κατά το β΄σκέλος της επίσκεψης.

 

Joomla templates by a4joomla