Ευχές για τις γιορτές

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους που επιμένουν και στηρίζουν τον θεσμό των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι πολυμεσικές μας ευχές επισυνάπτονται. Μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (card2022.jpg)card2022.jpg[Ευχετήρια κάρτα]81 kB

Επίσκεψη στην έκθεση του Ιδρύματος Ευγενίδου «Τρέξε επάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης 1821. Ο Αγώνας στη θάλασσα, 23-24/9

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Δ΄ Αθήνας σε συνεργασία με το  Ίδρυμα Ευγενίδου και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους   διοργανώνει  επίσκεψη στην έκθεση  με τίτλο «Τρέξε επάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης. 1821 Ο Αγώνας στην θάλασσα», στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας 1821-2021. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 10 ατόμων κατά τις ημέρες Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και ώρες 14.30, 16.30 18.30.

Περισσότερα...

Ευχές για τις γιορτές

Κάθε χρόνο, οι μαθητές γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες. 

Φέτος, για πρώτη φορά, την ημέρα αυτή τα σχολεία δεν θα έχουν μαθητές, όμως η επιδίωξή της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε. 

Με τον ερχομό του Νέου Έτους θα ήθελα να εκφράσω προς τους εκπαιδευτικούς, και όλους τους συνεργάτες, τις θερμότερες ευχές μου, ώστε το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργική ενέργεια.  

Ευχόμαστε σε όλη τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από αυτόν που μόλις έφυγε και να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής!

Περισσότερα...

Πρόσκληση συμμετοχής στην παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2021

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021  συνδιοργανώνεται διαδικτυακά με την χρήση της πλατφόρμας WEBEX, από τη Δ.Δ.Ε. Δ’ Αθήνας, τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές που υλοποίησαν  Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, ακόμα και κάτω από τις δύσκολες φετινές συνθήκες, η παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2020-2021.

Περισσότερα...

Μαθητική Ημερίδα: Εμπνέοντας τις νέες γυναίκες στην Επιστήμη στο ΚΠΙΣΝ,11/2

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Perimeter Institute, ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα Θεωρητικής Φυσικής στον κόσμο, διοργανώνουν μία μαθητική ημερίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στις γυναίκες στην επιστήμη.Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, καλούμε 150 μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου να γιορτάσουν τη Διεθνή Ημέρα για τις Γυναίκες και τα Κορίτσια στην Επιστήμη, μαζί με καταξιωμένες γυναίκες από τους τομείς του STEM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά).

Περισσότερα...

Joomla templates by a4joomla