Ευχές για τις γιορτές

Κάθε χρόνο, οι μαθητές γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες. 

Φέτος, για πρώτη φορά, την ημέρα αυτή τα σχολεία δεν θα έχουν μαθητές, όμως η επιδίωξή της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε. 

Με τον ερχομό του Νέου Έτους θα ήθελα να εκφράσω προς τους εκπαιδευτικούς, και όλους τους συνεργάτες, τις θερμότερες ευχές μου, ώστε το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργική ενέργεια.  

Ευχόμαστε σε όλη τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από αυτόν που μόλις έφυγε και να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής!

Περισσότερα...

Μαθητική Ημερίδα: Εμπνέοντας τις νέες γυναίκες στην Επιστήμη στο ΚΠΙΣΝ,11/2

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Perimeter Institute, ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα Θεωρητικής Φυσικής στον κόσμο, διοργανώνουν μία μαθητική ημερίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στις γυναίκες στην επιστήμη.Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, καλούμε 150 μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου να γιορτάσουν τη Διεθνή Ημέρα για τις Γυναίκες και τα Κορίτσια στην Επιστήμη, μαζί με καταξιωμένες γυναίκες από τους τομείς του STEM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά).

Περισσότερα...

Πρόσκληση συμμετοχής στην παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2019

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, και την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 συνδιοργανώνεται από τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Δ΄Αθήνας, τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές που υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, η παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2019 στο συγκρότημα του Πρότυπου Γ/σιου και Λυκείου Ευαγγελικής σχολής Σμύρνης, Λέσβου 4, Ν. Σμύρνη.

Περισσότερα...

Παρουσιάσεις προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

Επισυνάπτεται  ηκατάσταση των σχολείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προτύπου Γυμνασίου και Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης (Λέσβου 4, Ν. Σμύρνη) τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21/5. Προσοχή δεν είναι το πρόγραμμα καθώς η σειρά παρουσίασης θα προκύπτει μέσα από κλήρωση.

Οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν και τις δύο μέρες στις 17.00. Οι ομάδες μπορούν να προσέρχονται από τις 16.30 για την προετοιμασία τους.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Parousiaseis2.pdf)Parousiaseis2.pdf[Παρουσιάσεις]80 kB

Πρόγραμμα Φεστιβάλ Σχολικών δραστηριοτήτων

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα Φεστιβάλ Σχολικών δραστηριοτήτων 2018.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (FESTIVAL-2018.pdf)FESTIVAL-2018.pdf[πρόγραμμα φεστιβάλ]375 kB
Joomla templates by a4joomla