Δράσεις πολιτισμού Α΄ τετραμήνου 2012

Το τμήμα πολιτιστικών θεμάτων της Δ΄Δ/νσης Β/θμιας Αθηνών σας ενημερώνει ότι τα σεμινάρια δράσεων πολιτισμού ξεκινούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους.

Το σεμινάριο διαχείρισης σχολικής τάξης λόγω της 48ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήθηκε τελικά την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρες 17.30- 19.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Π. Φαλήρου Δ/νση: Βύρωνος Βέρρα 3 & Ανδρομάχης, Παλαιό Φάληρο Τηλ: 210 9327308 - Στάση Τραμ Ευαγγελική.

Χάρτης πρόσβασης 

Συμβουλευτείτε την Ονομαστική κατάσταση συμμετεχόντων στο σεμινάριο ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών

 

 

 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Αναφορικά με τις ξεναγήσεις, η ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.  

Το Κυκλαδικό μουσείο θα μας υποδεχθεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 15.00.  Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου ένα τέταρτο νωρίτερα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Το σεμινάριο ενδυνάμωσης θα συνεχιστεί για δύο ακόμα συναντήσεις την Τρίτη 4 και 11 Δεκεμβρίου με μικρότερη ομάδα. Συμβουλευτείτε τη σχετική ανάρτηση.

Το Βυζαντινό μουσείο θα υποδεχθεί την πρώτη ομάδα εκπαιδευτικών την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρες 15.00-17.00 ενώ η δεύτερη ομάδα θα επισκεφθεί το μουσείο το πρώτο δίμηνο του 2013.

Το σεμινάριο δημιουργικής γραφής έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου στο θέατρο του 2ου Γενικού Λυκείου Αλίμου και ώρες 17.30-19.30. Στο σεμινάριο θα εισηγηθεί τελικά η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου. Δεν υπάρχει περιορισμός ακροατών καθώς πρόκειται για εισήγηση.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Το σεμινάριο του Σωτήρη Γκορίτσα προγραμματίστηκε για τις 11 Ιανουαρίου στον πολυχώρο του Δήμου Π. Φαλήρου. Δεν θα έχει περιορισμό στον αριθμό των ακροατών, οπότε και σε αυτήν την περίπτωση όλες οι αιτήσεις συμμετοχής ικανοποιούνται.

Για τον Ιανουάριο ετοιμάζουμε αφιέρωμα στον κινηματογράφο

Το μουσείο Μπενάκη θα μας υποδεχθεί σε δύο χωριστές ομάδες και αναμένουμε τον ορισμό ημερομηνιών.

Οι ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων θα κοινοποιούνται περίπου 10 μέρες πριν την έναρξη των σεμιναρίων. Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης παρακαλείσθε να ειδοποιείτε, ώστε να επιλέγονται οι επιλαχόντες σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης τους.

Σχετικά με τις βεβαιώσεις παρακολούθησης, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη σχετική ανάρτηση.

Παρακαλούμε επίσης να συμβουλεύεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας για ενημερώσεις σχετικά με τα σεμινάρια.

 

Joomla templates by a4joomla