Πρόσκληση συμμετοχής στην παρουσίαση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων 2021

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021  συνδιοργανώνεται διαδικτυακά με την χρήση της πλατφόρμας WEBEX, από τη Δ.Δ.Ε. Δ’ Αθήνας, τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές που υλοποίησαν  Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, ακόμα και κάτω από τις δύσκολες φετινές συνθήκες, η παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2020-2021.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα δοθεί η δυνατότητα στις μαθητικές ομάδες που επιθυμούν, να παρουσιάσουν τους κυριότερους θεματικούς άξονες με τους οποίους ασχολήθηκαν στη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους, τον τρόπο εργασίας που ακολούθησαν, καθώς και τα αποτελέσματα και/ή το υλικό που παρήγαγαν κατά την εξέλιξη του Προγράμματος τους στην ευρύτερη σχολική κοινότητα της Δ.Δ.Ε. Δ’ Αθήνας.

Τα σχολεία που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://bit.ly/DDE-2021  μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021. Την Τετάρτη οι παρουσιάσεις θα γίνουν απογευματινές ώρες ενώ την Πέμπτη πρωινές. Κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεσή της μέχρι δεκαπέντε (15) λεπτά παρουσίασης του προγράμματος της (10 λεπτά παρουσίασης και 5 λεπτά για ερωτήσεις). Προκειμένου να εξασφαλιστεί εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων σχολείων, οι ομάδες καλούνται να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους για σύγχρονη εξ’ αποστάσεως παρουσίαση σε μορφή ppt μέσω διαμοιρασμού σε WEBEX. Σε περίπτωση πληθώρας συμμετοχών για τη σύγχρονη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα ειδοποιηθούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εξασφαλίσουν τη συναίνεση των γονέων-κηδεμόνων για την συμμετοχή/εμφάνιση των μαθητών στις ψηφιακές παρουσιάσεις.

Το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί μετά τη συλλογή και επεξεργασία όλων των αιτήσεων στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης. Ο σχετικός σύνδεσμος για την παρουσίαση θα σταλεί στους συντονιστές των προγραμμάτων στο email που θα δηλώσουν στη φόρμα συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι προαιρετική. 

Joomla templates by a4joomla