Εκπαιδευτικοί φάκελοι και έντυπα

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων & Επικοινωνίας της Δ/νσης Μουσείων Εκθέσεων & Εκπ. Προγραμμάτων, διαθέτει για το σχολικό έτος 2012-13 σειρά εκπαιδευτικών φακέλων και εντύπων για τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να προετοιμάσουν τις σχολικές επισκέψεις τους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας. 

Επιπλέον με ευθύνη του Τμήματος θα λειτουργήσουν κατά το σχολικό έτος 2012-13, εκπαιδευτικά προγράμματα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών, στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού, στο Θέατρο Διονύσου, στην Πύλη του Αδριανού και στη Μονή Καισαριανής, τα οποία απευθύνονται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

    Επισημαίνεται ότι:

    α) Το ωράριο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι αυστηρά καθορισμένο, συνεπώς κανένα σχολείο δε θα γίνεται δεκτό, εάν προσέρχεται με καθυστέρηση πέραν των 20 λεπτών.

    β) Καμία σχολική ομάδα δε θα γίνεται δεκτή, εάν είναι μικτή, δηλαδή αν αποτελείται από μαθητές διαφορετικών τάξεων.  

    γ) Ενδεχόμενες ακυρώσεις θα πρέπει να δηλώνονται τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία της συνάντησης, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε άλλο σχολείο που έχει εγγραφεί στον κατάλογο αναμονής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και το δανειστικό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.yppo.gr/1/g1541.jsp?obj_id=2588 καθώς και στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. :

             www.e-yliko.gr , ακολουθώντας την διαδρομή Ενημερωτικό Υλικό ? Εκπαιδευτικές επισκέψεις

                                                          ? Εκπαιδευτικές επισκέψεις στην Αθήνα

Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται κατόπιν προσυνεννόησης με τη γραμματεία του Τμήματος. Τηλέφωνο:  210 32 51 787, fax 210 33 10 474,    e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       

Υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων: Ε. Πίνη, Σ. Παπιδά      

Ημέρες και ώρες επικοινωνίας: καθημερινά, 09:00 π.μ.- 12:00 μ.μ. (υπεύθυνη επικοινωνίας Φ. Βορίλα).

Joomla templates by a4joomla