Ενημερωτική συνάντηση για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, 18/12

     Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας δια των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων και σε συνεργασία με τον συντονιστή Αειφορίας του 4ου ΠΕΚΕΣ στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν προγράμματα  σχολικών δραστηριοτήτων,  πραγματοποιεί  ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο 3ο ΓΕΛ Π.Φαλήρου(Β. Βέρρα 1 και Ανδρομάχης) κατά τις ώρες 17.30-19.30. ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ 6ο ΓΕΛ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

     Στόχος της συνάντησης είναι η υποστήριξη και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Σχολικών δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα εκείνων που εμπλέκονται για πρώτη φορά, καθώς επίσης και η κατάθεση εμπειριών των εκπαιδευτικών που έχουν υλοποιήσει αντίστοιχα προγράμματα.

    Τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων σύμφωνα με την εγκύκλιο 212004/Δ7εντάσσονται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την αειφορία.   

    Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση για τον τρόπο  διασύνδεσης των διαφορετικών κατηγοριών προγραμμάτων με τα αειφορικά μοντέλα διαβίωσης, τους θεματικούς άξονες στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την αειφορία καθώς και τη μεθοδολογία υλοποίησης ενός προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων (σχεδιασμός, δυνατότητες συνεργασίας με εκπαιδευτικά, επιστημονικά, κοινωνικά ιδρύματα και φορείς πολιτισμού, τρόποι υποστήριξης και διάχυσης των αποτελεσμάτων).

Joomla templates by a4joomla