Ενημερωτικές συναντήσεις για τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, 15 & 22/11

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας δια των Υπευθύνων Αγωγής Σταδιοδρομίας, Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων στο πλαίσιο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν προγράμματα  σχολικών δραστηριοτήτων,  πραγματοποιεί  δύο ενημερωτικές συναντήσεις ως εξής:

1)      Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο 5ο ΓΕΛ Καλλιθέας κατά τις ώρες 17.00-20.00 ,  Επτανήσου 4, Καλλιθέα, (Σταθμός ΗΣΑΠ: Καλλιθέα) και

2)      Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο συγκρότημα των σχολικών μονάδων 2ο ΓΕΛ Αλίμου & 4ο Γ/σιο Αλίμου κατά τις ώρες 17.00-20.00, Ελ. Βενιζέλου 4, Άλιμος (Στάση ΜΕΤΡΟ: Άλιμος)

Στόχος της συνάντησης είναι η υποστήριξη και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Σχολικών δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα εκείνων που εμπλέκονται για πρώτη φορά, καθώς επίσης και η κατάθεση εμπειριών των εκπαιδευτικών που έχουν υλοποιήσει αντίστοιχα προγράμματα.

Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση για τον τρόπο υλοποίησης ενός προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων (σχεδιασμός, δυνατότητες συνεργασίας με εκπαιδευτικά, επιστημονικά, κοινωνικά ιδρύματα και φορείς πολιτισμού, τρόποι υποστήριξης και διάχυσης των αποτελεσμάτων).

Ειδικότερα κατά το τρέχον σχολικό έτος η υποβολή του σχεδίου υλοποίησης θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

 Α)  συμπλήρωση onlineηλεκτρονικής φόρμας, η οποία είναι προσβάσιμη στη διεύθυνση: http://dide-d-ath.att.sch.gr/eapps/index.htmlμε χρήση των κωδικών myschool της σχολικής μονάδας

β) Οριστική υποβολή (δίνεται η δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης του σχεδίου και στη συνέχεια οριστικής υποβολής του).

Γ) Εκτύπωση του σχεδίου μετά την οριστική υποβολή

Δ) Υπογραφή και θεώρηση από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας

Ε) Το θεωρημένο σχέδιο, συνοδευόμενο από αντίγραφο πρακτικού συλλόγου και πίνακα συμμετεχόντων μαθητών (μέγιστος αριθμός 35) αποστέλλεται υπόψη του αρμόδιου υπεύθυνου μέχρι τη λήξη προθεσμίας που ορίζεται από την εγκύκλιο δηλαδή την 27η Νοεμβρίου 2017 με αριθμό πρωτοκόλλου της Διεύθυνσης. Σε περίπτωση διαφορετικής κατηγορίας προγραμμάτων που υποβάλλονται από την ίδια σχολική μονάδα, τα έγγραφα τοποθετούνται σε χωριστούς φακέλους υπόψη του αρμόδιου υπευθύνου. 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20394-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.pdf)20394-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.pdf[Πρόσκληση σε συναντήσεις]419 kB
Joomla templates by a4joomla