Πολιτιστικές εκδηλώσεις ως φόρος τιμής στο έργο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου ? Ελ Γκρέκο, 30/11

Σας ενημερώνουμε ότι ο επιστημονικός  Υπεύθυνος Καθηγητής της ΑΣΚΤ κ. Γιώργος Χαρβαλιάς και η επιστημονική Ομάδα εργασίας στο πλαίσιο του Υπ. Έργου 2 : «Πολιτιστικές εκδηλώσεις ως φόρος τιμής στο έργο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου ? Ελ Γκρέκο» με φορέα υλοποίησης τον ΕΛΚΕ της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, προσκαλούν τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής και των όμορων Δήμων, στο μεγάλο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος « Μιχάλης Κακογιάννης» Πειραιώς 206 Ταύρος, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου από 11.30 πμ έως 1. 30 μμ.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν είναι ανοιχτές και ελεύθερες στο ενδιαφερόμενο κοινό. Η χωρητικότητα του Αμφιθεάτρου είναι 328 θέσεων. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας δηλώσεων συμμετοχής.

Αναλυτικότερα:

Από 11.30 πμ έως 13.15 μμ, θα παρουσιαστούν σε τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου προβολές έργων, διάλεξη με θέμα την Εισαγωγή στο έργο του Ελ Γκρέκο, προβολή εκπαιδευτικού βίντεο,  βιντεοπροβολή αποσπασμάτων από την ομώνυμη Όπερα.

Στα σχολεία και τις τάξεις που θα συμμετάσχουν θα αποσταλεί δωρεάν κασετίνα με σειρά πολιτιστικών εκπαιδευτικών βίντεο με θέμα το έργο του Ελ Γκρέκο. Εκπαιδευτικό υλικό για την Εισαγωγή των μαθητών στο έργο του Μεγάλου Ζωγράφου, επιπλέον σειρά βίντεο ως υλικό διδακτικής προετοιμασίας των καθηγητών καλλιτεχνικών μαθημάτων, και των  καθηγητών για την πραγματοποίηση πολιτιστικών μαθημάτων στην αντίστοιχη Θεματική.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων  και  Επιλογής Σχολείων

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι προτίθενται να συνοδεύσουν τους μαθητές τους θα πρέπει να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα μετακίνησης των τμημάτων τους πριν καταθέσουν τη σχετική αίτηση. Προτείνουμε να απευθύνετε αίτημα προς το Δήμο που ανήκει το σχολείο σας, να διαθέσει λεωφορείο μετακίνησης, ώστε να μειωθεί το κόστος. Οι αιτήσεις κατατίθενται σε ηλεκτρονική φόρμα  πατώντας (ctrl+click) πάνω στον ενεργό σύνδεσμο: http://bit.ly/el-greco  (Σε περίπτωση που ο σύνδεσμος δεν ανοίγει, συνιστάται η αντιγραφή και επικόλληση του συνδέσμου στη γραμμή διευθύνσεων του χρησιμοποιούμενου προγράμματος περιήγησης (Internet Explorer, Mozilla, GoogleChrome, κτλ). Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 18/11/2015, προκειμένου να προωθηθούν εμπρόθεσμα τα αιτήματα μετακίνησης.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20945-askt.pdf)20945-askt.pdf[Εγκύκλιος 20945-ASKT]247 kB
Joomla templates by a4joomla