Διαγωνισμός Never Such Innocence 2020–21

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού  – που αφιερώνεται στην επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 – είναι «Τhe Unheard Voices of Conflict: Stories from Around the World» («Φωνές συγκρούσεων που δεν έχουν ακουστεί: Ιστορίες από όλο τον Κόσμο»).

 

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με σημαντικές συγκρούσεις τις οποίες γνωρίζετε ή για τις οποίες ακούσατε, ή δώστε φωνή σε εκείνους που μπορεί να μην έχουν! Για να πάρετε έμπνευση μπορείτε να διερευνήσετε τα παρακάτω ερωτήματα: 

 

Ποιος; Μπορεί να θελήσετε να μιλήσετε για μια σύγκρουση που έχει επηρεάσει εσάς, την οικογένειά σας ή ακόμη και να μας μιλήσετε για την ιστορία κάποιου άλλου.

Τι; Η σύγκρουση μπορεί να πάρει πολλές μορφές. 

Πότε; Μπορείτε να πάρετε έμπνευση από μια ιστορική ή σημερινή διένεξη. Με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, εμείς σας καλούμε να εμπνευστείτε από αυτή τη σημαντική επέτειο για την Ελλάδα.

Γιατί; Η φωνή και η ματιά των νέων είναι πολύ σημαντική αν θέλουμε να κατανοήσουμε πραγματικά τις συνέπειες μιας σύγκρουσης.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε νέους ηλικίας 9–18 ετών και περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες: Ποίηση, Ζωγραφική/Τέχνη, Ομιλία/Λόγο και Τραγούδι.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα ειδικό εξατομικευμένο Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

 

Πώς να λάβετε μέρος

Η δήλωση συμμετοχής είναι πολύ απλή και γίνεται ηλεκτρονικά.

 

 

Η υποβολή συμμετοχών είναι ανοιχτή έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Joomla templates by a4joomla