Σεμινάριο με θέμα:«H μόνιμη έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου, 1/11

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας και Δυτικής Αττικής μέσω των υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με το τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου συνδιοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «H μόνιμη έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, από τις 15:00 μέχρι τις 17:00. Στόχος του είναι οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν τη μόνιμη έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου και να κατανοήσουν την εκπαιδευτική αξιοποίησή της. Eισηγητές θα είναι οι αρχαιολόγοι, Πάνος Βοσνίδης, και  Στάθης Γκότσης.

          Το σεμινάριο απευθύνεται σε συναδέλφους που δεν έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν σχετικό σεμινάριο και έχει περιορισμένο αριθμό συμμετοχών (15). Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή σε διδακτική επίσκεψη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων  και  Επιλογής Εκπαιδευτικών

    Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στο σεμινάριο (μόνο ηλεκτρονικά) πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/byz17

   Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 16.00 της 16ης Οκτωβρίου  και θα συνεχιστεί έως τις 18.00 της 28ης Οκτωβρίου 2017.  Οι επιλεχθέντες εκπαιδευτικοί θα ειδοποιηθούν μέσω  της ιστοσελίδας των πολιτιστικών θεμάτων για την επιλογή τους. 

Joomla templates by a4joomla