Επίσκεψη στο θωρηκτό Αβέρωφ, 14/3

       Η Δ΄Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αθήνας διοργανώνει επίσκεψη στο  Πλωτό Ναυτικό Μουσείο «Θωρηκτό Γ.Αβέρωφ»,το οποίο αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/3/2015 στις 10.30 και έχει διάρκεια 1.30 ώρες. Τόπος συνάντησης ορίζεται η είσοδος στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του μουσείου, η οποία βρίσκεται 100 μέτρα από την είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου στο Τροκαντερό (Στάση Τραμ «Τροκαντερό»). Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν σακίδια ή άλλα ογκώδη προσωπικά αντικείμενα, για να μπορούν να χρησιμοποιούν τις κλίμακες του πλοίου με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ερασιτεχνική φωτογράφιση επιτρέπεται σε όλους τους χώρους του ΠΝΜ, εκτός από το διαμέρισμα του Ναυάρχου Κουντουριώτη και την Αίθουσα του Καρέ των Αξιωματικών. Δεν επιτρέπεται η χρήση φλας και πρόσθετου επαγγελματικού εξοπλισμού (φορητά φώτα και τρίποδο) στους εσωτερικούς χώρους του ΠΝΜ. Τέλος, δεν επιτρέπεται η δημοσίευση των φωτογραφιών σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων  και  Επιλογής Εκπαιδευτικών

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή  στο  επιμορφωτικό σεμινάριο (μόνο ηλεκτρονικά) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα πατώντας (ctrl+click) πάνω στον ενεργό σύνδεσμο: http://bit.ly/averof-14

(Σε περίπτωση που ο σύνδεσμος δεν ανοίγει, συνιστάται η αντιγραφή και επικόλληση του συνδέσμου στη γραμμή διευθύνσεων του χρησιμοποιούμενου προγράμματος περιήγησης (Internet Explorer, Mozilla, GoogleChrome, κτλ).

Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 16.00 της 24ης Φεβρουαρίου  και θα συνεχιστεί έως τις 16.00 της  3ης Μαρτίου 2015. Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε σεμινάριο του τμήματος πολιτιστικών. Οι επιλεχθέντες εκπαιδευτικοί θα ειδοποιηθούν μέσω  της ιστοσελίδας της Δ΄Διεύθυνσης για την επιλογή τους. 

Joomla templates by a4joomla