Σεμινάριο αξιοποίησης της γελοιογραφίας στην εκπαίδευση (1/11)

Την Παρασκευή 1/11 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου το σεμινάριο με θέμα την αξιοποίηση της γελοιογραφίας στις σχολικές δραστηριότητες. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τη Δ΄Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, δια του τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων & Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου και την Ομάδα Educartoon. Η ομάδα της Educartoon www.educartoon.gr απαρτίζεται από παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, καθηγητές Πανεπιστημίου, βραβευμένους καλλιτέχνες και διακεκριμένους συγγραφείς, οι οποίοι υλοποιούν σειρά δράσεων με στόχο την αξιοποίηση της γελοιογραφίας στην εκπαίδευση.

Το σεμινάριο περιέλαβε τις εξής εισηγήσεις:

Πολυγραμματισμοί: κριτική ανάλυση γελοιογραφιών και δημιουργία πολυτροπικών κειμένων,  Παξιμαδάκη Σοφιάννα, Φιλόλογος (Γυμνάσιο Τζερμιάδων)

Η γελοιογραφία στην εκπαίδευση: εφαρμοσμένη δημιουργικότητα, Νατάσα Μερκούρη, Φιλόλογος

Παραδείγματα "πολιτικής" αξιοποίησης γελοιογραφιών, Αντώνης Κουντούρης, Φιλόλογος

Μίλησαν ακόμη ο σκιτσογράφος Μιχάλης Κουντούρης και ο Νίκος Νίκας συντονιστής της Educartoon, για την λειτουργία της ιστοσελίδας της ομάδας.

 

 

Βεβαιώσεις συμμετοχής σε σεμινάριο γελοιογραφίας της ομάδας Educartoon

Πρότυπο ατομικής βεβαίωσης συμμετοχής σε σεμινάριο γελοιογραφίας της ομάδας Educartoon

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (9795_educartoon.pdf)9795_educartoon.pdf[Εγκύκλιος 9795 Αξιοποίησης της γελοιογραφίας στην εκπαίδευση]214 kB
Joomla templates by a4joomla