Αρχεία σε αλλαγή: από τον κόσμο των βιβλιοθηκών στην τεχνητή νοημοσύνη

Αυτό το πρόγραμμα, μέσω της δημιουργικής οικειοποίησης υλικού από βάσεις δεδομένων, αλλά και από παραδοσιακές συλλογές, δίνει σε σένα και στην τάξη σου τη δυνατότητα να εξετάσετε συνεργατικά τις δυνατότητες αξιοποίησής τους με τη χρήση καλλιτεχνικών πρακτικών, αλλά και με την εμπλοκή της τεχνητής νοημοσύνης. 

 

Απευθύνεται σε:

Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

 

Ημερομηνίες:

Αρχές Νοεμβρίου 2019 (έναρξη προγράμματος) – τέλη Ιανουαρίου / αρχές Φεβρουαρίου 2020 (λήξη)

 

Χώρος:

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε 6 τρίωρες συναντήσεις μέσα στις σχολικές τάξεις και στους χώρους του Ιδρύματος Ωνάση: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Λ. Συγγρού 107, Αθήνα) και Ωνάσειος Βιβλιοθήκη (Λ. Αμαλίας 56, Αθήνα).   

 

Διαδικασία αίτησης και επιλογής:

Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2019.

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δικτύου European ARTificial Intelligence Lab (Ευρωπαϊκό Εργαστήριο TEXNHτής Νοημοσύνης) και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 
 
 
Πληροφορίες για τα προγράμματα:
Τ. 213 017 8002
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Joomla templates by a4joomla