Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Οι εκπαιδευτικές δράσεις του Μουσείου περιλαμβάνουν μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα, εικαστικό εργαστήριο και προγράμματα ξεναγήσεων για μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.Την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών θα έχουν οι νεαροί επισκέπτες με το πρόγραμμα «Εξερευνητής στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών», που απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 8-10 ετών και 11-13 ετών.

Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά η ενημερωτική δράση για την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου και κινητού τηλεφώνου σε μαθητές Α? & Β? Γυμνασίου, η οποία πραγματοποιείται από επιστημονικούς συνεργάτες της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού». 

Μέσα από μια πλούσια συλλογή, που ξεπερνά τα 4.500 εκθέματα, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ ταξιδεύει τους επισκέπτες κάθε ηλικίας πίσω στο χρόνο, συμπληρώνοντας φέτος συμπληρώνει τα 23 χρόνια λειτουργίας του.

Όλες οι δράσεις του Μουσείου προσφέρονται από τον ΟΤΕ δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 210 6201899, 210 6201999 ή να επισκεφθούν το www.ote.gr/mouseio.

Joomla templates by a4joomla