Ενημερωτικές συναντήσεις Εθνικού Ιστορικού Μουσείου

Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προετοιμάσουν την επίσκεψή των μαθητών τους στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

Επιμέρους στόχοι των συναντήσεων αυτών είναι:

  • Η ενημέρωση για τις εκπαιδευτικές δράσεις του Μουσείου στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές.

  • Η γνωριμία με τις θεματικές ενότητες που παρουσιάζονται στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου.

  • Η προσέγγιση των μικρών ανθρώπινων ιστοριών που συνοδεύουν τα κειμήλια και διαφωτίζουν πτυχές της ανθρώπινης δράσης σε κάθε εποχή.

  • Η ανταλλαγή απόψεων και η δημιουργία ενός αρχείου με εκπαιδευτικό ψηφιακό υλικό που θα προβάλλει θεματικές και διαθεματικές προσεγγίσεις των αντικειμένων της μόνιμης έκθεσης από τους μαθητές.

Δηλώσεις συμμετοχής χωρίς περιορισμό, γίνονται μόνο μέσω e-mail στην κ. Νικολέτα Ζυγούρη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικές συναντήσεις για εκπαιδευτικούς 2019-2020

Οι ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ξεναγηθούν στο Μουσείο και να γνωρίσουν τις ιστορικές και καλλιτεχνικές θεματικές ενότητες που μπορούν να επιλέξουν για να παρουσιάσουν στους μαθητές τους, θα πραγματοποιούνται και τη νέα σχολική χρονιά.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 τις ακόλουθες ημερομηνίες: 

20 Οκτωβρίου 2019 - 10 Νοεμβρίου 2019 - 1 Δεκεμβρίου 2019 - 26 Ιανουαρίου 2020 - 16 Φεβρουαρίου 2020 - 8 Μαρτίου 2020 - 29 Mαρτίου 2020 - 10 Μαΐου 2020.

Joomla templates by a4joomla