Επίσκεψη στη διαδραστική έκθεση “The champion” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, 7/12

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας διοργανώνει επίσκεψη στη διαδραστική έκθεση «TheChampion»την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 κατά τις ώρες 18.00-20.00. Η έκθεση φιλοξενείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος», Πειραιώς 254, στον Ταύρο.

Η έκθεση «Τhe Champion» είναι μία διαδραστική, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό. Οι επισκέπτες της έκθεσης φορώντας ένα ψηφιακό περικάρπιο, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε 12 διαφορετικά αθλήματα από πυγμαχία και ποδόσφαιρο μέχρι ξιφασκία και κωπηλασία περνώντας από τους διαφορετικούς σταθμούς του πρωταθλητή. Το ψηφιακό περικάρπιο υπολογίζει το σκορ τους σε κάθε αγώνισμα και κατά την έξοδό τους από την έκθεση, μπορούν να δουν τις αναλυτικές επιδόσεις τους σε κάθε άθλημα.

 Η έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία για την ιστορία των αθλημάτων, αλλά και σημαντικών αθλητών μέσα από 50 κουίζ. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν επιμορφωτικές λεπτομέρειες για επώνυμους αθλητές και Ολυμπιονίκες και να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά βίντεο Ολυμπιονικών.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων  και  Επιλογής Εκπαιδευτικών

 Η επίσκεψη θα έχει συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων (150 άτομα).  Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στο σεμινάριο (μόνο ηλεκτρονικά) πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση http://bit.ly/CHAMPION18 Στην αίτησή τους μπορούν να συμπεριλάβουν τα τέκνα τους στην αίτηση, επιλέγοντας +1 είτε +2 κατά την υποβολή των στοιχείων τους.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπολείπεται του προβλεπόμενου οι αιτήσεις θα ικανοποιηθούν και για τα τέκνα των συναδέλφων. Στην περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετοχών, θα δοθεί προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 16.00 της Τετάρτης 28/11/2018   και θα συνεχιστεί έως τις 18.00 της 3ης Δεκεμβρίου 2018.  Οι επιλεχθέντες εκπαιδευτικοί θα ειδοποιηθούν μέσω  της ιστοσελίδας των πολιτιστικών θεμάτων για την επιλογή τους.

Joomla templates by a4joomla