Ξενάγηση στο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, 1/12

 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας  πραγματοποιεί  ενημερωτική επίσκεψη την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και ώρες 17.00-19.00 στο Εργοστάσιο και Μουσείο σοκολάτας (Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo, Κηφισίας 39, Μαρούσι. http://chocofactory.helexpo.gr). Για τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση μπορείτε να ενημερωθείτε ακολουθώντας την υπερσύνδεση: «Χρήσιμες πληροφορίες» της ιστοσελίδας του Μουσείου.

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν σχετικά με την παιδαγωγική αξιοποίηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του θεματικού πάρκου.  Διευκρινίζουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η πρόσκληση απευθύνεται αποκλειστικά σε συγκεκριμένο αριθμό εκπαιδευτικών και ως εκ τούτου οι επιλεγέντες δεν μπορούν να συνοδεύονται.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων  και  Επιλογής Εκπαιδευτικών

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στα  επιμορφωτικά σεμινάρια (μόνο ηλεκτρονικά) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα πατώντας (ctrl+click) πάνω στον ενεργό σύνδεσμο: http://bit.ly/chocofactory (Σε περίπτωση που ο σύνδεσμος δεν ανοίγει, συνιστάται η αντιγραφή και επικόλληση του συνδέσμου στη γραμμή διευθύνσεων του χρησιμοποιούμενου προγράμματος περιήγησης (Internet Explorer, Mozilla, GoogleChrome, κτλ).

Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει στις  16.00 της 13ης Νοεμβρίου  και θα συνεχιστεί έως τις 16.00 της  25ης Νοεμβρίου 2015. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβούν τον αριθμό των εκατό (100) συμμετοχών, θα δοθεί προτεραιότητα στους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν υποβάλει πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων. Οι επιλεγέντες εκπαιδευτικοί θα ειδοποιηθούν μέσω  της ιστοσελίδας των πολιτιστικών θεμάτων http://politistika-d-ath.sch.gr/  για την επιλογή τους.

 Για επισκέψεις σχολείων ? ομαδικές κρατήσεις: 210 6168456 -7 Helexpo Maroussi ? Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Λεωφ. Κηφισίας 39 - ΤΚ 15123 ΜΑΡΟΥΣΙ

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20470-chocofactory.pdf)20470-chocofactory.pdf[Εγκύκλιος 201470/11-11-2015]246 kB
Joomla templates by a4joomla