Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για την παράσταση "Όλιβερ Τουίστ"

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού προσφέρει 100 δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση  «ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ» του Καρόλου Ντίκενς της 20ης Οκτωβρίου σε απόδοση, θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Πληροφορίες για την παράσταση: http://www.theatron254.gr/index.php?pid=4&eid=205

Οδηγίες Υποβολής Αιτήσεων Εκπαιδευτικών
Στην επίσκεψη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι συνάδελφοι υπηρετούν στην περιοχή ευθύνης της  Διεύθυνσης ΔΕ Δ΄Αθήνας.  Οι αιτήσεις  υποβάλλονται από την Δευτέρα 7/10/2019 και ώρα 16.00 έως την Τετάρτη 9/10/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://bit.ly/OLIVER-IME .
 Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να κάνει κράτηση μέχρι τρία εισιτήρια για την παράσταση της 20ης Οκτωβρίου 2019 στις 11.30 το πρωί.
Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότερες αιτήσεις από τα διαθέσιμα εισιτήρια, θα ακολουθήσει ηλεκτρονική κλήρωση, παρουσία των τριών υπευθύνων σχολικών δραστηριοτήτων.
Τα ονόματα των συναδέλφων που θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους από το χώρο υποδοχής του Θεάτρου - Αίθουσα Αντιγόνη θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα των πολιτιστικών θεμάτων.

Πληροφορίες πρόσβασης
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Αίθουσα Αντιγόνη, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος.
Λεωφορείο: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια),
Λεωφορείο: 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», διαθέτει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑMEΑ) σε όλους τους χώρους του καθώς και θέσεις στάθμευσης ΑMEΑ.

Joomla templates by a4joomla