5ο Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου

Το Εφηβικό Φεστιβάλ Θεάτρου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στοχεύει και φέτος στην ποικιλία των μορφών θεατρικής έκφρασης. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει:
?    Παραστάσεις νεοελληνικών έργων, γραμμένων από επιλεγμένους συγγραφείς μετά από εργαστήρια με τις αντίστοιχες ομάδες που θα τα παρουσιάσουν.
?    Παραστάσεις μεταφρασμένων έργων σε συνεργασία με ξένα φεστιβάλ και συγγραφείς εφηβικού θεάτρου.
?    Παραστάσεις έργων που είτε προκύπτουν από τεχνικές θεατρικής γραφής και αυτοσχεδιασμούς των ομάδων (θέατρο επινόησης), είτε βασίζονται σε μαρτυρίες και προσωπικές ιστορίες των συμμετεχόντων (θέατρο-ντοκουμέντο).


Οι σχολικές ομάδες που θα επιλεγούν, θα συνεργαστούν με καλλιτέχνες του θεάτρου ?συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς και δραματουργούς. Κατόπιν, βάσει σκηνοθετικών οδηγιών, τα κείμενα θα πάρουν σταδιακά τη μορφή παράστασης.

Η δράση ολοκληρώνεται το τετραήμερο 23-26 Απριλίου 2015, ημέρες διεξαγωγής του Φεστιβάλ, οπότε όλες οι σχολικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και το ταλέντο της πιο δυναμικής γενιάς στη Μικρή Σκηνή της Στέγης!

Απευθύνεται σε:
Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Προϋποθέσεις:
Διαδικασία αίτησης και επιλογής:
Οι ενδιαφερόμενες σχολικές ομάδες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2014.
Οι απαντήσεις θα δoθούν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2014.

Joomla templates by a4joomla