Απολογισμός προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων σχολ. έτους 2019-20

Καλούνται οι συντονιστές των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων να προετοιμάσουν τον φάκελο απολογισμού των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Ο φάκελος περιλαμβάνει:

1)Το δελτίο απολογισμού

Για τα πολιτιστικά προγράμματα το δελτίο συμπληρώνεται στη διεύθυνση: https://bit.ly/APOLOG-20

Για τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη διεύθυνση: http://bit.ly/PERIVALLON19

Για τα προγράμματα Αγωγής Υγείας στη διεύθυνση: https://forms.gle/bBSHtwUg36RTLC7z6

              Tο δελτίο συμπληρώνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Δεν χρειάζεται να σταλεί σε έντυπη μορφή.

Περισσότερα...

google860c1ca05a214930

google-site-verification: google860c1ca05a214930.html

Κατάσταση εκπαιδευτικών επίσκεψης στην ΕΒΕ

Καλούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί να παρακολουθήσουν την ξενάγηση στην Εθνική Βιβλιοθήκη την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Συνολικά κατατέθηκαν 93 αιτήσεις και για αυτό τον λόγο αιτηθήκαμε τη φιλοξενία και β΄ομάδας. Η β΄ομάδα θα παρακολουθήσει την ξενάγηση στις 15.00 ενώ η Α΄κανονικά όπως είχαμε ορίσει στην πρόσκληση στις 14.00. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης παρακαλώ να ενημερώσετε με e-mail στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να αντικατασταθεί από τη λίστα επιλαχόντων. 

Ομάδα Α: ώρα προσέλευσης 14.00

Περισσότερα...

Βεβαιώσεις σεμιναρίων/προγραμμάτων

Η εφαρμογή διαχείρισης βεβαιώσεων σεμιναρίων και προγραμματων σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης ΔΕ Δ΄Αθήνας βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της.

Παράταση της έκθεσης 'Οδύσσειες" του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Η περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου «Οδύσσειες» παρατείνει τη λειτουργία της έως τον Μάρτιο του 2018. Η έκθεση αποτελεί την κορυφαία επετειακή εκδήλωση του εορτασμού των 150 χρόνων από τη θεμελίωση του μουσείου. Επιχειρεί να ανιστορήσει το περιπετειώδες ταξίδι του ανθρώπου στον χρόνο μέσα από ένα αφαιρετικό και συμβολικό πρίσμα εμπνευσμένο από την Οδύσσεια. Χωρίς να αναδιηγείται το μυθολογικό έπος του Ομήρου, η έκθεση εμπνέεται από τον αρχετυπικό χαρακτήρα του Οδυσσέα και αφηγείται, μέσα από εμβληματικά αλλά και λιγότερο γνωστά έργα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, το μακρύ χρονικό του δοκιμαζόμενου ανθρώπου, τον αδιάκοπο αγώνα του να τιθασέψει το περιβάλλον, να γνωρίσει νέους τόπους, να πλουτίσει τους ορίζοντες του, να δημιουργήσει πολιτείες ευνομούμενες και να αντιπαλέψει τη φθαρτότητα της ύπαρξης του με τη βοήθεια του έρωτα και της δημιουργικής πράξης.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Joomla templates by a4joomla